Atilla, öğrenciler ve öğretmenlere başarılar diledi

Atilla, öğrenciler ve öğretmenlere başarılar diledi
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajda,

 yeni eğitim-öğretim yılının, öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve tüm eğitim camiasına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yeni eğitim-öğretim yılının, öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve tüm eğitim camiasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Atilla, bu yıl ilk defa okulla tanışacak çocuklar başta olmak üzere tüm öğrenciler, aileler ve öğretmenlere başarılar diledi. Çocukların, geleceğin en önemli teminatı olduğuna dikkat çeken Atilla, “Yaz tatilinin ardından yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. 2017-2018 eğitim-öğretim döneminin başarıyla geçmesi en büyük hedefimizdir. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi doğrultusunda, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına ve ülkemizi 2023 ve 2071 hedeflerine taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz. Biz Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'nin aydınlık geleceği için en büyük önemi eğitime veriyoruz. Bunun için Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitim kalitesini yükseltmek için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu duygularla, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum.” dedi.(Kaynak:Büyükşehir Belediyesi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.