Atilla: Vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz

Atilla: Vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz
Kulp ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, "Daima vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Kulp İlçesini ziyaret eden Başkan Atilla, öğrencilerle buluştu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Atilla, sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine talimat verdi.

İlk önce Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezinde öğrencilerle bir araya gelen Atilla, öğrencilerle film izledi. Eğitim ve öğretim hayatına önem verdiklerini belirten Atilla, öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi. Ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Atilla, bir kıraathanede çay içip sohbet etti. Atilla, programın sonunda vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi adına kendisinden beklentilerini sordu.

‘Vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz’

Bu şehri bu şehir de yaşayanlarla yönettiklerini belirten Atilla, "Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz. Sosyal belediyecilikten şantiye belediyeciliğine kadar birçok alanda değerli hemşehrilerimizin talepleri ve şehrimizin ihtiyaçları çerçevesinde çalışmaları hayata geçiriyoruz. Devletimizin imkanları ve belediyemizin kaynakları ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

"Kulp'ta hemşehrilerimizle bir araya gelerek yatırımlarımızı yerinde değerlendiriyoruz" diyen Atilla, şöyle konuştu: "Kulp'ta bu yıl İlçe otogarı, 62 km sathi kaplama, 13 km sıcak asfalt, 74 km stabilize, 20 km beton yol ile içme suyu ve yağmur suyu çalışmaları yapıyoruz. Bununla beraber Kulp İlçemizde tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi için de projeleri hayata geçiriyoruz. Kulp'ta yaşayan hemşehrilerimizin mutluluğu bizim için önemlidir. Tıpkı 17 ilçe 1.042 mahallede yaşayan hemşehrilerimizin mutluluğu gibi."

Esnaf ve vatandaşlar ise gösterilen ilgi, ziyaret ve Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Atilla'ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.