Atilla’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Atilla’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Cumhuriyet tarihi boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır.

Milletimiz bu gücünü, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimizi yıkmaya yönelik hain darbe girişiminin çökertilmesinde bir kez daha açıkça ortaya koymuştur” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin 19 Mayıs 1919’da başlayan bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 96. yıldönümünü kutladıklarını belirten Atilla, şunları söyledi: “Cumhuriyet tarihi boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır. Milletimiz bu gücünü, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimizi yıkmaya yönelik hain darbe girişiminin çökertilmesinde bir kez daha açıkça ortaya koymuştur. Vatanımız, vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için gözünü kırpmadan şehit ve gazi olan kahramanlarımızın emanetlerine kuvvetle sahip çıkacağız. Onlar yüce milletimizin en değerli varlıklarıdır. Yüce Milletimizin, Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm Diyarbakırlı hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğrunda kanlarını akıtan şehitlerimize, aramızda olmayan gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimiz ile şehit ailelerimize de sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."(Kaynak: Büyükşehir Belediyesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.