Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde 6 yeni isim

Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde 6 yeni isim
Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda, başkanlığa yeniden aday olan Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bir önceki dönemden 6 değişik isim bulunuyor.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen Fenerbahçe Kongresi'nde oy verme işlemi başlarken başkan adaylarının listeleri de belli oldu. Mehmet Ali Aydınlar'ın ardından listesini Divan'a sunan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetiminde bir öncekine göre 6 yeni isim bulunuyor.
Fenerbahçe'de 1998'den beri başkanlık koltuğunda oturan ve yeniden aday olan Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bir önceki dönemden 6 değişik isim bulunuyor. Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil ve Ahmet Ketenci ile daha önce görevlerinden ayrılan Ali Yıldırım'ın yerine, Mahmut Uslu, Ahmet Özokur, Erhan Türkoğlu, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan ve Selim Sapan yer aldı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu aday listesi şöyle:
"Asil Üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu."
"Yedek Üyeler: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mehmet Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan."

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.