Bağımsız milletvekili adayının kaybolmasıyla ilgili 6 kişi gözaltında

Bağımsız milletvekili adayının kaybolmasıyla ilgili 6 kişi gözaltında
Urfa Valisi İzzettin Küçük, dünden bu yana kendisinden haber alınamayan Urfa Bağımsız Milletvekili Adayı Halil İbrahim Göğüş'in (41) kaybolmasıyla ilgili 6 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Urfa'nın Karaköprü ilçesinde katıldığı seçim çalışmalarından sonra dün bir anda ortadan kaybolan Bağımsız Milletvekili Adayı Halil İbrahim Göğüş'ün (41) akıbetine hala ulaşılamadı. Dünden bu yana kendisinden haber alamamaları üzerine ailesinin kayıp ihbarında bulunması üzerine Jandarma ekiplerinin Göğüş'ün bulunmasına dönük yürüttüğü çalışmalar halen devam ediyor.


Arama çalışmaları devam ederken, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük yaptığı açıklamada, olayla ilgili 6 kişinin gözaltına alındığını paylaştı. Küçük, kayıp olan Göğüş hakkında şu bilgileri paylaştı: "Adıyaman'ın Besni ilçesi nüfusuna kayıtlı Göğüş'ün kendisi, daha önce Japonya'da yaşamış, ailesi ise İzmir'de yaşıyor. Dün akşamki seçim çalışmalarının ardından kendisinden haber alınamıyor. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Şanlıurfa ile fazla ilgisi olmayan bir aday. İlk bilgiler, birilerinin yönlendirmesiyle buradan aday olduğu yönünde. Konuyla ilgili detaylı açıklamayı daha sonra paylaşacağız.”(diha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.