Bağlar belediye başkanları esnafı ziyaret etti

Bağlar belediye başkanları esnafı ziyaret etti
Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, Barış ve Emek Caddesi esnafını ziyaret etti.

 

  Esnafın sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla Barış ve Emek Caddesi’nde bulunan tüm dükkanları dolaşan Bağlar Belediye Başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler’e, HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, DBP Bağlar İlçe Eş Başkanı Ramazan Dengiz, Bağlar Mahalle Evleri yöneticileri, belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Esnafı dinleyen başkanlar, sorunların en kısa zamanda çözümü için ilgili birimlere iletmek üzere notlar aldı. Bölgede yaşanan çatışmalı durumdan çok ciddi etkilendiklerini dile getiren mahalleli esnaf, bir an önce barışın gelmesini ve çatışmalı sürecin bitmesini umduklarını belirtti. Özellikle HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan’ı karşılarında gören esnaf, dokunulmazlıkların kaldırılmasına tepki gösterdi. Kendi seçtikleri milletvekillerinin kendi iradelerini temsil ettiğini belirten esnaf, oy verdikleri milletvekillerinin ve partilerinin yanında olacaklarını söyledi. Esnafın dile getirdiği diğer bir sorun da bozulan kaldırımlarının tekrardan yenilenmesi ve mahallelilerin çöplerini sadece çöp toplama saatlerinde dışarıya bırakmasını yönünde uyarılması oldu.

  Daha sonra başkanlar, vatandaşların kendilerine verdiği desteğin önemli olduğunu belirterek, esnafın kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtti. Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen başkanlar, her fırsatta yurttaşları ziyaret edeceklerini ve bu konuda görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.