Bağlar Belediyesi Basketbol Takımı galibiyetlerini sürdürüyor

Bağlar Belediyesi Basketbol Takımı galibiyetlerini sürdürüyor
Bağlar Belediyesi Basketbol Takımı galibiyetlerini sürdürüyor

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bağlar Belediyesi Basketbol Takımı Cizre Belediyespor’u konuk etti. Bağlar Belediyesi konuk takımını 78-51 skorla yendi.

Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele Bağlar Belediyesi Basketbol Takımı Cizre Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Hafta sonu Bağlar Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan basketbol maçında Cizre Belediyespor takımını 78-51 yenen Bağlar gençleri ligde yoluna devam etti. Maçın başından sonuna kadar üstünlüğü elden bırakmayan Bağlar Belediyesi Basketbol takımı rakibini 27 sayı farkla yenmeyi başardı.

Basketbol takımlarının büyük bir özveri gösterdiklerini ifade eden Bağlar Basketbol Takım Antrenörü Ramazan Deniz, sergilenen oyunla maçı hak ettiklerini söyledi. Bölgede genel olarak namağlup devam ettiklerini dile getiren Deniz, “Genel olarak bölgede namağlup geleneğimiz devam ediyor. Ağırlıklı olarak bölgede genç takımınızla maçlara çıkıyoruz. Gençlere daha çok süre tanıyoruz, ileriki aşamalar için tecrübe kazanmalarını istiyoruz. Kendilerini geliştirsinler istiyoruz. Bu amaçla bölge maçlarımızda daha çok genç takımımızı ön plana çıkarıyoruz. Genç takımımızda bunu iyi değerlendiriyor. Ellerinden geleni yaptıklarına inanıyoruz. Şimdiye kadar tüm bölge maçlarımızda namağlup devam ediyoruz. Dileriz budan sonrada böyle devam eder” dedi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.