BAĞLAR BELEDİYESİ'NDEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI DUYARLILIK ÇAĞRISI

BAĞLAR BELEDİYESİ'NDEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI DUYARLILIK ÇAĞRISI
Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, Madde Bağımlılığı İle Mücadele Haftası dolayısıyla bir alış veriş merkezinde stant açarak broşür dağıttı.

  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi HEVRA Danışmanlık ve Destek Merkezi ile Bağlar Belediyesi 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında Bağlar Belediyesi bir alış veriş merkezinde stant açarak broşür dağıttı. Stant açılışına Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tekin Kuzu, belediye meclis üyeleri, Kardelen Kadın Evi ve Solin Çocuk Oyun Evi çalışanları ile alış veriş merkezi yönetimi katıldı.

  Açılışın ardından Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat ve beraberindeki ekip, esnafa madde bağımlılığıyla ilgili bildiri ve broşürler dağıttı. Esnafla sohbet eden Akat, vatandaşları madde bağımlılığı konusunda duyarlı olmaya çağırdıklarını belirterek bilgilendirme amaçlı broşürler dağıttıklarını kaydetti. Belediye olarak madde bağımlılığıyla ilgili birçok defa kendi personeline ve Bağlarlı vatandaşlara yönelik uyuşturucu ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim seminerlerini verdiklerini dile getiren Akat, halka zarar veren her türlü kötü alışkanlıklara karşı mücadele edeceklerinin altını çizdi. Madde bağımlılığının yaygın olmasının ana sebeplerinden birinin ailelerin bilgi sahibi olmaması olduğunu vurgulayan Akat, bu konuda farkındalık eğitimlerinin önem taşıdığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.