Bağlar Belediyesi’nden Milli Takıma Bir Basketbolcu Daha Gidiyor

Bağlar Belediyesi’nden Milli Takıma Bir Basketbolcu Daha Gidiyor
Bağlar Belediyesi Yıldız Kızlar Antrenörü Remzi Atlı:"Oyuncularımızın Bizi En İyi Şekilde Temsil Edeceklerine İnanıyoruz"

Ünal Akın

Diyarbakır- Bağlar Belediyesi Yıldız Kızlar Basketbol Takımı oyuncusu Halime Vural, milli takımın Macaristan’da düzenlenecek olan Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası kadrosunun belirleneceği aday kadroya çağrıldı. 
Türkiye Basketbol Federasyonu, milli takımın 2015 yılında Macaristan’da düzenlenecek olan Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nın aday belirleme kadrosu için davet edilen Şevval Ercan’dan sonra, as kadroya Halime Vural da çağrıldı. Vural yarıyıl tatilinde İstanbul’a gidip, oradan da milli takımın Tekirdağ’da yapacağı kampa katılacak. Vural’ın milli takımın 29 Ocak ile 2 Şubat tarihleri arasında Tekirdağ’da aralarında İsveç, Makedonya ve Sırbistan’ın bulunduğu takımlarla oynayacağı maçlarda forma giymesi bekleniyor.
Spora verdiği önem ve spora yaptığı katkılardan dolayı adından sık sık söz edilen Bağlar Belediyesi, bölge belediyeleri arasında milli takıma oyuncu gönderen tek belediye unvanına sahip. Basketbolu belediyenin çatısı altında öğrendiğini dile getiren yıldız basketbolcu Halime Vural, "Milli takıma çağrıldığım için çok mutluyum. Benim bugün milli takıma davet edilmemden, belediye başkanımızdan kulüp yöneticilerimize, antrenörümüze kadar herkesin payı var. Onların çabalarını, emeklerini yadsıyamam" dedi.
Bağlar Belediyesi olarak şimdiye kadar onlarca basketbolcularının milli takımda forma giydiğini hatırlatan Yıldız Kızlar Antrenörü Remzi Atlı, "2015 yılında Macaristan’da düzenlenecek olan Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda üç kızımızın da bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Sayın belediye başkanımız Yüksel Baran'a basketbol antrenörü olarak sonsuz teşekkürlerimizi iletmek istiyorum" diye konuştu.

 

milli-2.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.