Bağlar'da 7 köyün yolu kışa hazırlanıyor

Bağlar'da 7 köyün yolu kışa hazırlanıyor
Bağlar Belediyesi sınırları içerisinde yer alan 7 köyün yolunun daha sağlıklı ve kışa dayanıklı olması için çalışma başlatıldı.

Bağlar Belediyesi yolların daha sağlıklı ve kışa dayanıklı olması için başlattığı yol çalışmaları son aşamaya geldi. Kış mevsimine hazırlık amacıyla yolların daha sağlıklı ve kışa dayanıklı olması için yapılan yol çalışmaları Pınaroğlu (Mezrik),Yukarı Molali (Molalîya jor), Doğuçanak (Asî), Karaveli (Qarawelî), Topraktaş (Taşdîreg Heşt), Yeşildallı (Hewara Xas) ve Yemiş Alan (Hewara Dehlê) köylerinde yaklaşık bir aydır sürüyor. Belediyenin köylerde yaptığı yol çalışmalarının bütün köy halkını sevindirdiğini söyleyen köy sakini Zübeyir Yılmaz, belediye tarafından yer yıl düzenli olarak köy yollarının titizlikle kontrol edildiğini söyledi. Belediyenin köylerde yazın yaptığı ilaçlama çalışmalarından köy sakinleri olarak memnun kaldıklarını belirten Yılmaz, "Biz işte bu yüzden onları destekliyoruz. Geleceğimiz onların elinde. Hükümetlerden almadığımız desteği belediyemizden alıyoruz. Köylere bu şekilde yardımda bulunan herkese teşekkür ederiz" dedi. 

Köylerde düzenlenen yol çalışmaları ile ilgili konuşan Bağlar Belediyesi İnşaat Kontrolörü Mahmut Günaçtı, köy yolları yapım çalışmalarını Karaveli köyünden başlayıp Asî köyü üzerinden yukarı Mollaliye doğru götürüp bitirmeyi düşündüklerini söyledi. Günaçtı, çalışmalarını kış öncesi en kısa zamanda bitirmeyi planladıklarını dile getirdi.

(DİHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.