Bağlarda 750 kişilik aşevi

Bağlarda 750 kişilik aşevi
Bağlar Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturduğu aşevi ile ilçede günlük olarak ihtiyaç sahibi 750 vatandaşa sıcak yemek desteğinde bulunacak.

TİGRİS HABER - Aşevinin açılışında Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, aralarında kimsesizlerin de bulunduğu vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

Aşevi bünyesinde hazırlanan yemeklerin düzenli olarak hak sahiplerine ulaştırılacağını belirten Kaymakam İsmail Pendik,”Sosyal devlet olmanın gereğini vatandaşlarımıza hissettirmenin heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

Verilen hizmetin Bağlar halkı için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Hayata geçirilen anlamlı proje nedeniyle İlçe Kaymakamımızı İsmail Pendik ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

baglar-asevi-2.jpeg

Bağlarda Sosyal Devlet Anlayışı İşlemeye Devam Ediyor

İhtiyaç sahibi vatandaş oranının yüksek olmasıyla dikkat çeken Bağlar İlçesi’nde sosyal devlet anlayışını ortaya koyan önemli bir proje hayata geçirildi. Bağlar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı binasında aşevi oluşturularak ilçede bulunan yaşlı, kimsesiz,engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlar için sıcak yemek desteğine başlandı. Uzman personelin görev yaptığı aşevinde hijyen koşullarda hazırlanacak yemekler günlük olarak tespit edilen vatandaşlara ulaştırılacak. Aşevinden günlük olarak 750 ihtiyaç sahibi vatandaş yararlanacak.

Aşevinin açılışında Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fırat Batmaz, kurum müdürleri ile mahalle muhtarları aralarında yaşlı ve kimsesizlerin de bulunduğu vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

“Sosyal Devlet Olmanın Gereğini Yerine Getiriyoruz”

Bağlar Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı’nın sıcak yemek hizmeti ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Sosyal devlet olmanın gereğini yaparak günlük olarak ihtiyaç sahibi 750 vatandaşa sıcak yemek desteği sağlamanın heyecanını yaşadıklarını anlatan Kaymakam İsmail Pendik,”Hazırlanan yemekler düzenli olarak vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Devletimiz çok şükür her konuda vatandaşlarımızın hizmetinde ve emrindedir.” dedi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ise aşevinin çok sayıda ihtiyaç sahibi insanın günlük yemek ihtiyacına cevap vereceğine dikkat çekerek, bu işte emeği bulunan Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik’i tebrik edip Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı’na da teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.