Bağlar’da park ziyaretleri sona erdi

Bağlar’da park ziyaretleri sona erdi
Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi ile HDP ve DBP ilçe teşkilatlarının Ramazan ayı kapsamında ortaklaşa düzenledikleri parklarda halkla buluşma etkinlikleri sona erdi.

 

  Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, HDP İlçe Eş Başkanı Hatice Makas ve DBP İlçe Eş Başkanları Ramazan Dengiz ile Arzu Karaman ile birlikte Rıhan Park’ındaki vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlar, parkla ilgili sorun ve şikayetleri dinleyen başkanlara, ilgi gösterdi. Halkla buluşma etkinliğinin ardından kısa bir konuşma yapan Akat, Ramazan ayı programı çerçevesinde iftar sonrası park ziyaretlerini tamamladıklarını söyledi. Halk ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını dile getiren Akat, “Halkımızda bu ziyaretlerden memnun kaldı. Halkımızın sorun ve şikayetlerini dinledik, taleplerini aldık. Çocuklarımızın spor aletleri ile ilgili bir talepleri var. En kısa zamanda isteklerini yerine getireceğiz. Biz belediye olarak, Bağlar HDP ve DBP ile birlikte ortak yaptığımız bir programla Ramazan ayı iftar sonrası parklarda halk ziyaretlerini gerçekleştirdik. Aile ve köy ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

  Ziyaretleri sırasında Bağlarlı vatandaşların en sık “barış” ile ilgili soru sorduğunu anlatan Akat, “Yaptığımız ziyaretlerde en çok sorulan sorulardan biri de barışın ne zaman geleceğiyle ilgili soruydu. Biz de Ramazan ayının barışa vesile olmasını istiyoruz. Tüm halkımızın bayramını canı gönülden kutluyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.