BAĞLARDA TACİZCİYE LİNÇ...

BAĞLARDA TACİZCİYE LİNÇ...
Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi’nde 5-6 yaşlarındaki bir kız çocuğuna apartman içinde tacizde bulunan C.S. adlı kişi mahalle sakinleri tarafından linç edildi.

Daha önce de hakkında taciz iddiaları olan C.S. mahalle halkı tarafından bayıltılıncaya kadar dövüldü.

 

 

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde 5-6 yaşlarında küçük bir kız çocuğuna bir apartmanın içerisinde tacizde bulunduğu öne sürülen C.S.adlı şahıs, mahalle sakinleri tarafından linç edildi.

Mahalle Sakinlerinden alınan bilgiye göre, sokak arasında bulunan apartmanın girişinde küçük bir kızı bağırma seslerinin gelmesi üzerine şahsın yakalandığı belirtildi.

Öfkeli mahallelinin olay yerine toplanmasının ardından C.S Adlı şahıs linç edilmek istendi. Polisin olay yerine gelmesinin ardından yaralı ve baygın halde olan C.S. isimli şahıs polis kontrolünde hastaneye kaldırıldı.

 

 

BİR BAŞKA ÇOCUĞA DA TACİZDE BULUNMUŞ

Öte yandan Geçtiğimiz günlerde aynı mahallede bir başka küçük kızında tacizde bulunan şahsın aynı şahıs olduğu kız çocuğunun babası tarafından yüzleştirilmesiyle belirlendi. Mahalle sakinleri olayı şöyle anlattı, Küçük kız çocuğunun bağırma sesleri geliyordu apartman içerisinde duyanlar koşunca olayı görüyorlar. Mahalleli linç etmek istedi bayıldıktan sonra geçen gün aynı olay yaşanmıştı yine burada başka bir küçük kız çocuğuna da tacizde bulunmuş.Çocuğun babası getirip kızına gösterdi ve oda buydu''dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.