Bağlar’ın kalbi yenilenecek!

Bağlar’ın kalbi yenilenecek!
Bağlar ilçesi Sakarya Caddesi esnafıyla istişare etme amacıyla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, "Bağlar'ın kalbi Sakarya Caddesi'nde köklü bir düzenleme yapacağız" dedi.

Esnafın sorunlarını dinledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, esnafın daveti üzerine Bağlar ilçesi Sakarya Caddesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla istişarede bulundu. Atilla ilk önce Lezgin Avcı Caddesi'nde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının sorunlarını dinleyen Atilla, eksikliklerin giderilmesi için daire başkanlarına talimat verdi. Vatandaşlarla da sohbet eden Atilla, beklentilerini sordu. Ardından sorunları yerinde incelemek amacıyla Sakarya Caddesi'ne geçen Atilla, esnafların caddede yapılmasını istediği çalışmaları sordu. İş yerlerini tek tek gezen Atilla, tespit ettiği eksiklerin giderilmesi için özverili bir çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Köklü bir düzenleme

Sakarya Caddesi'nin ilçe için önemine değinen Atilla, "Bağlar'ın kalbi Sakarya Caddesi'nde köklü bir düzenleme yapacağız" dedi. Çalışmaların kısa sürede başlayacağını müjdeleyen Atilla, şöyle konuştu: "Bağlar ilçemizin önemli alışveriş merkezi olan Sakarya Caddesi'ndeki sorunları yerinde incelemek amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Esnafımızın görüşünü almak için iş yerlerini tek tek gezdik. İş yerlerinin evlerin altında olması nedeniyle bina sakinlerinin de görüşünü aldık. Bu caddeyi kullanan herkesle ortak bir görüşe varmak amacıyla hemşehrilerimizle istişarede bulunduk. Caddede uzun yıllar belediyecilik hizmetinin tam anlamıyla yapılmadığını tespit ettik. Hemşehrilerimizin daha konforlu bir caddede, alışveriş yapmasına imkan sunma amacıyla Sakarya Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi olarak altyapıdan üst yapıya büyük bir çalışmanın içerisine giriyoruz. Burası şehrimizin prestij caddelerinden birisi olacak. Sakarya Caddesi, böylece modern bir görünüme kavuşacak."

Atilla, daha sonra Nükhet Coşkun Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.(Kaynak: Büyükşehir Belediyesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.