Bağlarlı çocuklar ilk kez sirk gösterisi ile tanıştı

Bağlarlı çocuklar ilk kez sirk gösterisi ile tanıştı
Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi, bir proje kapsamında kente sirk ekibi getirdi. Bağlar İlçesi’nde yapılan sirk gösterisine çocuklar büyük bir ilgi gösterdi.

Bağlar Belediyesi ‘Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Solin Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuzu Merkezi’ kısa bir sürenin ardından düzenlediği etkinlikle çalışmalarına bıraktığı yerden devam ediyor.  Solin çocuk evinin bahçesinde düzenlenen etkinliğe Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Belediye Başkan yardımcıları ve çok sayıda çocuk katıldı.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Belediye başkanı Birset Kaya Akat, uzun bir süre elimizde olmayan nedenlerden dolayı Solinde çocuklara ve ailelere hizmet veremediklerini söyledi. Bugün çalışmalarına düzenledikleri etkinlikle kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Akat, “Çocuklarla tekrar beraber olacağımız için çok mutluyuz.  Solinde çocuklarımız için birçok atölye kursu açtık. Yüzme havuzuna kayıt yapmak isteyen çocuklar ebeveynleri ile başvuru yapabilirler. Her atölyemizde alanında uzman kadrosuyla çocuklarımıza hizmet vereceğiz. Solin tüm çocuklara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çocuklar çok eğlendi

Etkinlikte yapılan konuşmaların ardından Avrupa Birliği gönüllüleri Kış Sirki Projesiyle bölgede gezici olarak gösteri yapan sirkhane ekibinin gösterisiyle çocuklar keyifli anlar yaşadı.  Solin çocuk oyun evi ve yüzme havuzu merkezinde bağlama, gitar, halk oyunları, hikaye, yüzme, psikolojik danışmanlık, seramik ve drama atölyelerine kayıt yapmak isteyen çocuklar başvuru yapabilir. Başvurular Solin çocuk oyun evi ve yüzme havuzu merkezinde alınmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.