Bahçeli: Kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz

Bahçeli: Kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz
MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Biz bu davamıza sımsıkı bağlıyız ve sadıkız. Bir kez daha vurgulayayım ki, oyunu bozacak sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz” dedi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen bir anma programında konuştu.

 

Bahçeli’nin konuşması özetle şöyle:

 

“Oyun oynuyorlarmış, biz de bozarız. Karşımıza çıkıyorlarmış, biz de yeneriz. Hisarlarımızı yıkacak, kalemizi düşüreceklermiş, biz de bozkurt gibi üzerlerine üzerlerine gideriz. İster tek tek, ister alayı birden gelsin; ne gam ne tasa, hepsini birden şehitlerimizden aldığımız feyizle geçeriz. Milliyetçi Hareket Partisi budur.

 

“Biz davamıza sımsıkı bağlı ve sadığız. Tekraren ifade ediyorum, bir kez daha vurguluyorum; oyunu bozacak, sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz.

 

“Ülkü kervanı Allah’ın izniyle Türk’ün var oluşuyla asırlar öncesinden yola koyulmuş ve ebediyete kadar da durmayacaktır. Şehidiyle, gazisiyle ve muhterem mensuplarıyla Milliyetçi-Ülkücü Hareket mutlaka amacına ulaşacak ve milletine hak ettiği güzellikleri inşallah yaşatacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.