Bahçeli'den CHP'ye: Oğlan babadan görür at oynatmasını, kız anadan görür sofra donatmasını..

Bahçeli'den CHP'ye: Oğlan babadan görür at oynatmasını, kız anadan görür sofra donatmasını..
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında CHP'ye tepki gösterdi ve "Bu müflis CHP kafasına soruyorum.

.

Oğlan babadan görür at oynatmasını, kız anadan görür sofra donatmasını, peki siz kimden gördünüz böylesi çürük ve çorak siyaseti" diye sordu.

 

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

 

'HER IŞİD'Lİ FETÖ'CÜ, HER FETÖ'CÜ IŞİD'LİDİR'

 

    FETÖ, IŞİD'in kılık kıyafet değiştirmiş halidir. İki terör örgütü arasında azımsanmayacak benzerlikler vardır. IŞİD'i kurup kudurtan çevrelerle, FETÖ'yü besleyip büyüten çevreler bir ve aynıdır. Her IŞİD'li aynı zamanda FETÖ'cü, her FETÖ'cü aynı zamanda IŞİD'li, PKK'lıdır. Bunların hepsi terörizmin yeni nesil küresel cinayet yapılanması tarafından tasarlanmış yeni sürüm taşeronlardır. Bugünkü şartlarda IŞİD'in neden olduğu yıkımı konuşan, çare arayan kaç ülke vardır? Nedir onları korkutan, nedir onları acziyete iten sebepler? Nereye kadar bitaraf kalacaklar. IŞİD'li teröristler ABD'nin himaye ve gözetimi altında Rakka'dan güvenle çıkabiliyorlar. Tam bir kepazelik karşımızdadır. Teröristlerin bir bölümünün Suriye'nin farklı noktalarına dağıldığı, bir bölümünün de Türkiye'ye geldiği iddia edilmektedir. Küresel güçler bir yandan PYD, YPG'yi silahlandırırken bir yandan IŞİD ve FETÖ'yü üzerimize kışkırtmaktadır. Her IŞİD'li FETÖ'cü, her FETÖ'cü IŞİD'lidir.

 

SOÇİ ZİRVESİ: 'BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR'

 

    Soçi zirvesinde üç ülke Suriye'de barışın tesis edilmesi için kararlılıklarını bildirmişlerdir. Astana süreci, Suriye'de barışı sağlamak için kayda değer bir olaydır. Bu anlamlı bir gelişmedir. Ayrıca Suriye'nin egemenliğine halel getirilmeyeceğinin vurgulanması bize göre çok yerindedir. PYD'nin sözü edilen kongreye katılıp katılmayacağı belirsizliği devam ettirmektedir. Türkiye buna karşı, Rusya maalesef bu kararı desteklemektedir. PYD bahsi geçen kongreye katılım sağlarsa Suriye'nin toprak bütünlüğünden bahsetmek anlamını kaybedecektir. Rusya'nın PYD ile arasında mesafe koyması temmenimizdir.

SARRAF TEPKİSİ: KARANLIK ŞAHIS, ŞARLATAN…

 

    (Rıza Sarraf davası) Türk vatandaşı olan karanlık bir şahıs, sanık sandalyesine oturtulmak istenmektedir. Bilinmesini isterim ki hiçbir ülkenin hiçbir gücün gücü yoktur. Dava hukuki olmaktan çıktı, siyasi olmuştur. Zarrab denilen şarlatan, ABD'nin kanunlarına göre suç işlediyse hak ettiği cezaya çarptırılsın. Bundan kim rahatsız olabilir? Türkiye topraklarında işlediği suçun hesabını Türk mahkemeleri sormalıdır. Bu şahıs Türkiye'ye iade edilmeli, bilgiler Türkiye'ye verilmeli. Cezasını çektikten sonra Türk vatandaşlığından çıkarılmalıdır. Türkiye ahlaksızca yargılanırsa, Türk bankacIlık sistemi ağır bir hasar alırsa siyaset kurumumuz ABD'li bir yargıcın elinde olursa bundan kim kazançlı çıkacak?

 

'ALLAH'TAN UTANIN'

 

    Bu müflis CHP kafasına soruyorum. Oğlan babadan görür at oynatmasını, kız anadan görür sofra donatmasını, peki siz kimden gördünüz böylesi çürük ve çorak siyaseti. Türkiye muhaliflerinin ekmeğine yağ sürüyor, emellerine hizmet ediyorsunuz. Hadi bizden utanmıyorsunuz, milletten utanın, ceddimizden utanın. Bu da olmadı, hiç olmazsa Allah'tan utanın. Allah'tan korkun.(Kaynak:Sputnik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.