Bakkal, tatil yaptığı Bodrum'dan mesaj gönderdi

Bakkal, tatil yaptığı Bodrum'dan mesaj gönderdi
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta 81 puan toplayarak şampiyon olan Amedspor'da şampiyonluk izni yapan teknik heyet ve futbolcular yarın sabah kupa töreni için Diyarbakır'a geliyor.

Şehmus KIZILASLAN - Özel Haber

TİGRİS HABER - Teknik Direktör Mesut Bakkal, ailesiyle birlikte tatil yaptığı Bodrum'da mesaj göndererek, "Burada da Amedsporlu taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Bizi motive eden taraftarımıza verdiğimiz kupa için Diyarbakır'a geliyoruz" dedi.

amedspor-kupa-icin-toplaniyor.jpeg

Amedsporlu futbolcular ve teknik heyet, Cuma günü sabah saatlerinde Diyarbakır Şehmus Özer Tesislerinde kupa için toplanıyor. Ailesiyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, tatil yaptığı yerde Amedspor taraftarlarının sık sık kendisine ve ailesine sevgi gösterisinde bulunduğunu söyledi. Yeşil kırmızılı taraftarların kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmesinden oldukça memnun olduğunu anlatan Bakkal, "Sezon boyunca çok stresli zamanlar yaşadık. Tabi bunların hepsi güzel mücadele örneğiydi.

amedspor-kupa-icin-toplaniyor1-torunu-kemal-ile-birlikte.jpeg

Yönetim, teknik heyet, kulüp çalışanlarımız ve cefakar taraftarımız sezon boyunca gece gündüz demeden, her zaman bize destek oldular. Camia olarak kenetlendik ve başarı kaçınılmaz hale geldi. Burada ailemle birlikte tatil yaparken bile Amedsporlu taraftarların sevgi ve ilgisiyle karşılaşmak, bana büyük onur ve gurur yaşattı. Amedspor büyük bir kulüp. Biz de bunun farkında olduğumuz için zaten başarı geldi. Cuma günü kupayı almak üzere Diyarbakır'da toplanıyoruz. Futbolcu kardeşlerim de gelecek, hepimiz bir bütün olarak Cumartesi günü kupayı havaya kaldırmak için sabırsızlanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.