Barış için ölene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz

Barış için ölene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz
Diyarbakır Barış Annelerinin eylem, etkinlik ve çalışmalarında kullanmaları için hayırsever bir vatandaş tarafından hediye edilen yarım otobüs annelere teslim edildi.

Diyarbakır Barış Anneleri eylem, etkinlik ve çalışmalarında kullanmaları için hayırsever bir vatandaş tarafından 27 yolcu kapasiteli yarım otobüs hediye edildi. Kayapınar Belediyesi’nde araç teslim törenine DBP PM Üyesi Hüseyin Yılmaz, Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, Bağlar Belediye Eş Başkanı Birsen Kaya Akat ve barış anneleri katıldı. Başkanlar annelere karanfillerle karşıladılar.Barış Annelerinin onurlu bir barış için gösterdikleri çabanın büyük bir insanlık ve annelik hassasiyeti olduğunu belirten DBP PM Üyesi Hüseyin Yılmaz, “ Annelerimiz gece gündüz bu topraklara barış gelmesi için çaba içindeler. Bu çabalarına katkı olması için Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın ve Bağlar Belediye Eş Başkanı Birsen Kaya Akat’ın katkılarıyla hayırsever bir vatandaşımız tarafından araç annelere hediye edildi. Mücadelede yürekleri yanan ve buna rağmen başka anneler ağlamaması için barış için fedakârlık yapan annelerimiz için yapsak azdır “ şeklinde konuştu.

Barış Anneleri Meclisi Sözcüsü Hava Kıran ise yaptığı konuşmada, “ Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Onurlu bir barış için yaptığımız çalışmalarda araç bizlere büyük bir kolaylık sağlayacak. Bu topraklara barış gelmesi için ömrümüz yetinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz “ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.