Başbakan Erdoğan;’’12 günde zarar 120 milyar dolar’’

Başbakan Erdoğan;’’12 günde zarar 120 milyar dolar’’
Manisa’da yolsuzluk iddialarına bir kez daha değinen Başbakan Erdoğan, "Parti yolsuzluklarla mücadele ede ede bugüne geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun biz yolsuzlukla mücadelede prim vermeyiz" dedi.

TİGRİS HABER(Haber Merkezi)-CHP bu ülkede kaymak takımının partisidir. Millet karar veremez diyorlar. Millet anlamaz diyorlar. Bunlara o lobiler o çeteler destek veriyor. AK Parti ile bu kirli oyun düzen çöktü. AK Parti ile birlikte içeride ve dışarıda yeni dönem başladı. Eskisi gibi kazamaz oldular. Göreve geldiğimizde sadece faize ödenen para yüzde 45 şimdi yüzde 13 Parayı kaybettiler. Bundan memnun olurlar mı. Yolsuzlukların olduğu bir hükümet olsa bu hükümet, 230 milyar dolardan milli gelir 800 milyar dolara çıkar mıydı? Biz 10 yılda 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Sadece cumhuriyet tarihinde yapılan okul dersliklerin yarıdan fazlasını 10 yıla sığdırdık. Çocuklarımıza okuması için kitap bulamıyorduk. Şimdi biz kitapları sıraların üzerine koyuyoruz. Hastanelerin halini düşünün şimdi istediğimiz hastaneye gidiyor muyuz. Ey CHP’nin genel müdürü sen sosyal güvenlik kurumunun genel müdürlüğünü yaptın. Senin döneminde ilaç bulamıyorduk. Sen rahşan affıyla kurtardın. Sen CHP’nin genel başkanlığına maharetinle gelmedin. Sen kendi genel başkanı olan bir kaset skandalıyla genel başkan oldu. Sen kaset genel başkanısın. AK Parti yolsuzluklarla mücadele ede ede bugüne geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun biz yolsuzlukla mücadelede prim vermeyiz. Yolsuzluklara bulaşmamış insanları yolsuzluğun içindeymiş gösterenleri de affetmeyiz. Sizin o insanları lekelemeyi hakkınız yok. Şu anda bir yargı süreci var. Bunlar nasıl adalet dağıtacak. Bunlar adil olabilir mi? Ben CHP zihniyetine sahip olan savcıların mağduruyum. Bunların genlerinde ne var bunu da iyi bilirim.

Elinde silah olmayanlara terör örgütü mensubu demek kimin haddine. Delille konuş bilmeden konuşma böyle leke atmakla bir yere varamazsın. Ama senin karakterin bunu gerektiriyor. Dürüstsen belgeyle konuşursun. Bak 17 Aralık’tan bu yana 120 milyar dolar zarar var. Yazık değil mi. Bunu nasıl yaparsınız. Bu bir örgüt, çete olayıdır. Ana muhalefette yavru muhalefette bunun içinde. Bunların derdi yeniden eski Türkiye’ye dönmek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.