Başkan Şahin, ilçeyi gözden geçirdi

Başkan Şahin, ilçeyi gözden geçirdi
Mardin’in Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçede belediye tarafından yürütülen çalışmaları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti.

TİGRİS HABER - Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ziyaretler kapsamında ilk önce tarihi kuyumcular çarşısında meydan yenileme, reaksiyon kentsel sit alanında incelemelerde bulundu. Ardından, Cumhuriyet Mahallesinde Bulunan Karayolları Şefliğinin yerinde Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Başkan Şahin, burada yaptığı açıklamada 26 Bin Metrekarelik Millet Bahçesini ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

midyat-belediye-baskani-2.jpg

Başkan Şahin, “Millet Bahçesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından millet bahçesi tamamlandı. Midyat ilçemize yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesinde; biyolojik gölet, tema bahçesi ve millet kıraathanesi yer alıyor. Proje ile vatandaşlar doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak. Millet Bahçesi projesi içerisinde çocuk oyun alanları, yöresel bitkilerin olduğu tematik bahçeler, millet kıraathanesi, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi diğer sosyal donatılar yer alıyor. Proje içerisinde ayrıca 1.057 ağaç olacak. Yeşilin her tonu içinde barındırıyor.” dedi.

Başkan Şahin, daha sonra, Spor Komleksi, Recep Tayyip Erdoğan parkı, soysal tesisler, yeni yapılacak mesire ve piknik alanında inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Başkan Şahin’e, Belediye Başkan yardımcısı Masum Cengiz, Fen İşleri Müdürü Veysel Tunç ve birim müdürleri eşlik etti. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.