Başkandan Taraftarlara Ziyaret

Başkandan Taraftarlara Ziyaret
Başkandan Taraftarlara Ziyaret

 

 

Diyarbekirspor kulübünün sponsoru ve onursal başkanı Feyzi İlhanlı,Azrailler Grubu Derneği'ni ziyaret ederek taraftarlarla bir araya geldi. İlhanlı,bu tür buluşmaları sık sık yapacaklarını dile getirdi.

 

 

 ‘Sık Sık Bir Araya Geleceğiz’

Dernek yönetimi tarafından karşılanan Feyzi  İlhanlı,taraftarlarla sohbet etti ve çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırdı.Bundan sonra böyle etkinliklere ağırlık vereceklerini belirten İlhanlı,"Tek gayemiz kentimize ve kulübümüze hizmet ederek layık olduğu yere getirmektir.3 yıldır 2.Ligin kapısından dönüyoruz.Bu sezona da kötü başladık ama umudumuz devam ediyor.Maddi ve manevi olarak hiç bir beklentimiz olmadan elimizden geleni yapıyoruz.Neticede iş adamıyım ama bu işi sevdiğim için daha çok zaman ayıracağım.İstisnalar hariç hep maçlarda olacağım ve kulübün içinde olacağım.Taraftarların talepleri ve önerileri düşüncelerine açığız.Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz.Sizlerden isteğim takımla bütünleşmenizdir.

 

‘Hizmet Etmek İsteyene Kapımız Açık’

Var olan iletişim eksikliğini gidereceğiz.Bizler gelip geçiciyiz kulübün sahibi bu halktır.Kapımız faydalı olmak isteyen herkese açıktır.Kim parasıyla ve bilgi birikimi ile fayda sağlamak istiyorsa buyursun gelsin ben gerekirse yine para vereyim onlar yönetsin dedik ama kimse oralı olmadı.Ben nasıl borçlandırmıyorsam bundan sonra gelenler de borçlandırmayacak.Bununla beraber her türlü öneriye istişareye açığım.Yeter ki iyi niyetle olsun.Benim kulübüm değil halkın malıdır sırtıma alıp götürecek halim yok.Bir gün biz de gideceğiz.Hep beraber geleceği emin ellerde olan bir kulüp yaratalım.

 

‘Kendi İmkanlarımızla Yapıyoruz’

Bu sezon 15'e yakın spor branşında faaliyetimiz var.Futbol alt yapısında kentimizin önemli antrenörlerini görevlendirdik.Tesisleşme ve kendi lisanslı ürünlerimizi üretip satma konusunda güzel şeyler yaptık.Kendi otobüsümüz var,alt yapı,kadın futbolu ve diğer branşlar için de otobüs alacağız.Bunu yaparken tek başımıza yapıyoruz kendi imkanlarımızı kullanıyoruz.Tek eksiğimiz sportif başarı.Bunu da inşallah elde edeceğiz."dedi.

 

Taraftarlar Memnun Kaldı

Dernek başkanı Orhan Tuma ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Tuma,"Güzel bir buluşma oldu.Başkanı bundan sonra da içimizde görmek istiyoruz.Kenetlenme başarıyı getirecektir" diye konuştu.

Taraftarlar da arzuladıkları bir ortam olduğuna dikkat çekerek başkan İlhanlı’ya teşekkür etti. Ziyaretin sonunda taraftarlara baklava ikram eden İlhanlı,bayramlarını kutladı ve hatıra resmi çektirdi.

 

Haber :Ali Vuranel

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.