BATMAN-DİYARBAKIR DOSTLUĞU ÖRNEK OLSUN

BATMAN-DİYARBAKIR DOSTLUĞU ÖRNEK OLSUN
Batman'da Batman Petrolspor-Diyarbekirspor dostluk maçınö izledik.Maçı 3-0 kazanan Diyarbekirspor'u daha organize,ne yaptığını bilen,lige hazır bir takım olarak gördüm.
Haber: Saffet Azbay

Sıcak hava koşulları ve kamp dönüşü olmasına rağmen lig maçı havasında oynadı.En önemlisi takımın komple bir oyun felsefesi oluşmuş.Eksikler yok mu elbette var.Bunlar da haftalar ilerledikçe ve maç oynadıkça giderilecek.

Batman Petrolspor ise tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım.Ama lige hazır görmedim.Tabi ligin havası farklı olur.

Maçta futbolun önüne geçen güzellikler vardı.İki takım taraftarları iç içe maçı izleyerek dostluk ve centilmenlik dersi verdi.Batman Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç ve yönetimi komşuluğa yakışan bir ev sahipliği yaptı.Tribünlerde ve sahada her şey çok güzeldi."72-21 el ele" sloganları ve tezahüratları hepimizi duygulandırdı.Aralarında sadece 80 kilometre mesafe olan,dost ve kardeş şehirler olan birbirlerini her alanda destekleyen Batman ve Diyarbakır'a bu tablo çok yakıştı.Tüm şehirlere örnek olsun.

Her iki takıma da gelecek hafta başlayacak ligde başarılar diliyorum....

Bu arada Diyarbekirspor'un gollerini Mustafa Aydoğdu,Emre Tosun ve yeni transfer Aziz Ceylan'ın attığını hatırlatarak yazımızı tamamlayalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.