Batman’a bunlar yakışıyor mu?

Batman’a bunlar yakışıyor mu?
- Hastane acil servisini sopalarla bastılar

BATMAN - Batman'da iki aile arasında çıkan kavga hastane acil servisi koridorlarına kadar taşındı. Bazı aile fertleri hastaneye kaldırılan yaralıları dövmek için sopalarla acil servisi bastı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle'de oturan Aydın ve Emin aileleri arasında gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir neden dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada 3 kişi yaralanırken yaralılar olay yerine giden acil 112 ekipleri tarafından Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıları hastanede dövmeye gelen bazı gençler ellerinde sopalarla acil sevisine girip odalarda yaralı aramaya başladı.
Güvenlik görevlileri ile tartışan eli sopalı saldırganlar zorla dışarı çıkarılırken, ambulans içindeki bir yaralı ise ambulanstan çıkartılmadan başka hastaneye sevk edildi. O anlar güvenlik kamerasına an be an yansıdı.
Hastanede yaşanan olayın ardından çok sayıda polis hastaneye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Batman'da silahlı saldırı: 2 yaralı

BATMAN - Batman'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, Batman Bahçelievler Mahallesi Ömer Muhtar Bulvarı üzerinde meydana geldi. 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 
Polis, olayın yaşandığı yerde güvenlik şeridi çekerek inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.