Batman’da husumetli iki aile barıştı

Batman’da husumetli iki aile barıştı
Batman’ın Kozluk ilçesi Tuzlagözü köyünde yaşayan ve aralarında 2021 yılından beri husumet olan Durmaz ve Sönmezsoy aileleri barıştırıldı.

TİGRİS HABER - Husumet Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Kozluk Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık ve kanaat önderlerinin araya girmesiyle yıllar süren husumet barışla sonuçlandı.

batmanda-husumetli-aileler-baristi1.jpg

Aileleri barıştırmak için düzenlenen ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör “Öncelikle barış töreninde kıymetli iki ailemize barışı, güveni, huzuru, Peygamber Efendimizin (S.A.V) sünnetini, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in buyruklarını seçtikleri için gönülden kutluyorum, bu barışın hayırlara vesile olmasını tüm ilçemize örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

batmanda-husumetli-iki-aile-baristirildi3.jpg

Barışma törenine Kaymakamı Ekrem Güngör, Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Hüda-Par İl Başkanı Davut Şahin, kurum amirleri, kanaat önderleri, imamlar, muhtarlar, il dışından gelen misafirler ile Sönmezsoy ile Durmaz ailelerinin fertleri katıldı.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.