Batman'da olaylı gece

Batman'da olaylı gece
Batman’da, IŞİD çetelerinin saldırısı altında bulunan Kobanê’ye destek amacıyla yolu trafiğe kapatıp yürüyüş yapmak isteyen yüzleri kapalı gruba güvenlik güçleri müdahale etti.

BATMAN - Batman’da, IŞİD çetelerinin saldırısı altında bulunan Kobanê’ye destek amacıyla yolu trafiğe kapatıp yürüyüş yapmak isteyen yüzleri kapalı gruba güvenlik güçleri müdahale etti. 
Batman’ın Körük caddesi üzerinde toplanan yüzleri kapalı 150 kişi, IŞİD çetelerinin saldırısı altında bulunan Kobanê’ye destek amacıyla gösteri yapmak istedi.

BİBER GAZINA KARŞI HAVAİ FİŞEK VE TAŞ
Olay yerine gelen güvenlik güçleri, 150 kişilik guruba önce dağılması için zırhlı araçtan anons yaptı. Göstericiler yolu trafiğe açmayarak eylemlerini sürdürünce güvenlik güçleri gaz bombası ve biber gazı ile müdahalede bulundu. Göstericiler de güvenlik güçlerine havai fişek ve taşlarla karşılık verdi.
TOMA araçları tazyikli suyla ara sokaklara kaçan guruba müdahalede bulundu. Gece geç saatlere kadar devam eden olaylarda Körük caddesi sakinleri atılan gaz bombası ve biber gazından etkilendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.