Batman’da zehir tacirlerine savaş açıldı

Batman’da zehir tacirlerine savaş açıldı
Batman'da 19 adrese eş zamanlı yapılan baskında toplam 13 kişi gözaltına alındı.

BATMAN - Toplumu dejenere eden ve genç nesli uyuşturucu müptelası yapan zehir tacirlerine karşı operasyon başlatan Batman il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri "Suç örgütü kurmak, şebekeye üye olmak, kurulan örgüt adına suç işlemek, uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak/yaptırmak, hırsızlık, kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak, darp nitelikli yağma ve tehdit” suçlarına karışan şahısların adreslerine eş zamanlı baskın düzenledi.

batman-2.jpg

 Adli birimlerle yapılan koordineli çalışmada okulların çevresinde uyuşturucu ticareti yapan ve hırsızlık olaylarını oluşturulan suç örgütü adına gerçekleştiren şahıslar takibe alındı. Batman'da 19 İstanbul’da da 8 adreste özel harekat destekli operasyon yapıldı. Operasyonlarda İstanbul’da 1 ve Batman'da 12 olmak üzere 13 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan O.D.’nin bahçesinde ekili vaziyette 55 adet kök Hint kenevir bitkisi, İ.R.'nin ikametinde 3 adet İstanbul'a ait sahte plaka ele geçirildi.
Operasyonlarda gözaltına alınan 2 şahıs ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 4’ü tutuklanırken, 7 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.