Batman’ın minik basketçileri şampiyon

Batman’ın minik basketçileri şampiyon
Batman’da 10-23 Haziran 2023 tarihleri arasında oynanan U12 Junior Basketbol liginde, Gençlik ve Spor Kulübü takımı Batman İl şampiyonu oldu.

TİGRİS HABER - Basketbol U12 Junior erkekler ligi şampiyonu olan Gençlik Spor kulübü takımı büyük bir başarıya imza attı. Takımın Gençlik ve Spor Antrenörleri Ahmet Cemil Biçimli, Tahir Gök ve Fatih Ekinci minik basketbolcuların önlerinin açık olduğunu söyledi. Takım oyuncularının tamamının Gültepe Ortaokulu öğrencilerinden oluştuğunu belirten Antrenörler, Okul idaresine ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine teşekkür etti. Alınan başarının tesadüf olmadığını belirten Gençlik ve Spor Antrenörleri Ahmet Cemil Biçimli, Tahir Gök ve Fatih Ekinci; “Öncelikle Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Gültepe Ortaokulunun idarecilerine, Beden Eğitimi Öğretmenleri Nizamettin Arıtürk, Erhan Nasıroğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

İl Müdürü Özperk’e ziyaret

Sakarya ilinde 10-14 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılan 2023 Okul Sporları Wushu Kung fuTürkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret ettiler.

Bilim Teknik Koleji öğrencilerinden Mahmut Aslan ve Endüstri Meslek Lisesinden Samet Ökmen Gençler kategorisinin farklı dallarında Türkiye birincisi oldular. Yine Gençler kategorisinde Abdülhamid Han Anadolu Lisesi öğrencilerinden Umut Kaplan ise Türkiye ikincisi olmayı başardı. Genç Kadınlar kategorisinde Merkez İmam Hatip Lisesinden Amine Tutuş Türkiye üçüncüsü, 50. Yıl Ortaokulundan Ecrin Melek Türkiye birincisi, Ziya Gökalp Ortaokulundan NisanurÜleç Türkiye ikincisi ve Ziya Gökalp Ortaokulundan HiranurÜleç ise Türkiye ikincisi oldu. Türkiye dereceleriyle Batman’ı en iyi bir şekilde temsil eden sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, eğitim ve sporun birbirinden ayrılmadan devam etmesini istedi. Yapılan ziyarette Spor Şube Müdürü Burak Eren, Wushu Kung fu Federasyonu Bölge Koordinatörü Abdülaziz Velioğlu, Wushu / Kungfu İl Temsilcisi Muhammed Velioğlu, Muay – Thai İl Temsilcisi Yusuf Velioğlu, Milli Takım Antrenörleri Halime Aslan ve Kader Ulçay hazır bulundu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.