Bayram Tatili 9 Gün Olacak mı?

Bayram Tatili 9 Gün Olacak mı?
Medya temsilcileriyle iftarda bir araya gelen Turizm Bakanı Kurtulmuş, gazetecilerin bayram tatili ile ilgili sorusuna da yanıt verdi. Peki bayram tatili 9 gün olacak mı?

Ramazan Bayramı 15 Haziran 2018 tarihinde başlıyor. Bayrama günler kala, Ramazan Bayramı'nın kaç gün tatil olacağı merak ediliyor. Ramazan Bayramı'nın hangi güne denk geldiği ve bayram tatilinin kaç gün olacağı tatil planını yapanlar tarafından önem taşıyor. Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı? İşte ayrıntılar...

Bayram tatili 9 gün olur mu?

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, önceki akşam gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerini iftarda ağırladı. İftarda birbirinden önemli açıklamalar yapan Bakan Kurtulmuş, "Ramazan Bayramı tatili 9 gün olur mu?" sorusunun da yanıtını verdi. Bakan Kurtulmuş, bayram tatilinin 9 güne uzatılması konusunda "Ben Kültür ve Turizm Bakanı'yım şu anda, bana sorarsanız; insanların turizm faaliyetleri. Ama bir de bunun bir ekonomik şeyi var, bu biraz kolay değil" dedi.

Şu an için tatilin 9 gün olması zor görünüyor

Takvime bakıldığında Ramazan Bayramı'nın birinci günü Cuma gününe denk geliyor. Cumartesi ve Pazar günü de bayram tatili arasında. Ramazan Bayramı 3 gün sürüyor. Bu şartlarda bayram tatilinin 9 gün olması zor gibi görünüyor. Yine de son açıklama Bakanlar Kurulu'ndan gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.