BDP çalışmalarını sürdürüyor

BDP çalışmalarını sürdürüyor
BDP’nin Diyarbakır’daki büyükşehir ve merkez ilçe belediye eş başkan adayları çalışmalarına seçim büroları açıp, çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek devam ediyor

DİYARBAKIR

BAĞLAR

Büyükşehir Belediye eş başkan adayı Gültan Kışanak, BDP Bağlar eş başkan adayları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler ile birlikte ilçe esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Akat, "Bu halkın sorunları hepimizin sorunlarıdır, bu görev herkesindir. Kürt Halk Önderi'nin özgürlüğü, bu seçimde alınacak başarıda saklıdır, alacağız" dedi.  

KAYAPINAR

Kayapınar Belediyesi eş başkan adayı Mehmet Ali Aydın ise Diyar-Tuhad-Der, Tuhad-Der-Federasyon, Meya-Der ve Kurdi-Der’i ziyaret etti. Aydın, Diyar-Tuhad-Der ziyaretinde yaptığı konuşmada, gittikleri her yerde halka seçim çalışmalarından önce hasta tutukluların sorunlarını anlattıklarını belirterek, “Çünkü bu sorun önceliklerimizden biridir. Bu konuda daha çok konuyu gündemimize getirmemiz gerek” diye konuştu.

SUR

Sur Belediyesi eş başkan adayları Seyid Narin ve Fatma Şık Barut ise,  köylerde yürüttükleri seçim çalışmalarına Yeşilli, Gündik, Kurdike, Kızılköy, Tıllık ve Şemame köylerini ziyaret ederek, devam etti. Yeşilli Köyü’nde yurttaşlara hitaben konuşan Barut, “Önder  Apo'nun  inşa ettiği eş başkanlık sistemini hayata geçirmek ve daha da güçlendirmek için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Bu sistemi birlikte hayata geçireceğiz. Bu yolda birliğimizi güçlendirmek ve daha iyi bir yaşam için hep birlikte olmalıyız" dedi.

YENİŞEHİR

Yenişehir Belediyesi eş başkan adayları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş ise, Feritköşk ve Dicle mahallerindeki seçim bürolarının açılışına katıldı. Burada konuşan Kurbanoğlu, “Burada propaganda yapmaya gerek yoktur. Burası Mustafa Malçok'un mahallesidir. Burası Mustafa Ayhan'ın mahallesidir. Biz yürekten sizi selamlıyoruz. Mücadelemiz özgürlük mücadelesidir çocuklarımıza kalsa bile bu haklı mücadelemiz devam edecektir” diye konuştu.  

bdp-calismalarini-surduruyor-(1).jpg

bdp-calismalarini-surduruyor-(2).jpg

bdp-calismalarini-surduruyor-(3).jpg

bdp-calismalarini-surduruyor-(4).jpg

bdp-calismalarini-surduruyor-(5).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.