BDP Gençlik Meclisinden Davutoğlu için mevlit

BDP Gençlik Meclisinden Davutoğlu için mevlit
Van Çaldıran'da 15 Nisan'da gerçekleşen bir trafik kazasında yaşamını yitiren BDP Gençlik Meclisi üyesi Fırat Davutoğlu için mevlit verildi.

VAN Van'ın Erciş ilçesinden, 15 Nisan'da Doğubayazıt'a giderken Çaldıran'ın çıkışında Tendürek Dağı Gülizar mevkiinde bir TIR'ın içinde bulunduğu araca çarpması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren BDP Gençlik Meclisi üyesi Fırat Davutoğlu için Erciş'te mevlit verildi. 19 Nolu taziye evinde, BDP İlçe Örgütü tarafından verilen mevlide, BDP Van İl Başkanı Musa İtah, Edremit, Erciş ve Tuşba belediye eş başkanları, MEYA-DER, KURDİ-DER, TUHAD-DER Erciş temsilcileri ile çok sayıda yurttaş katıldı. 


Okunan mevlit ve verilen yemeğin ardından konuşan İtah, Davutoğlu'nun olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Ailenin acısını paylaştıklarını dile getiren İtah, başsağlığı dileğinde bulundu.

Öte yandan, aynı kazada ağır yaralanarak Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan BDP Erciş Gençlik Meclisi üyesi Hamza Çakır'ın da hayati tehlikeyi atlattığı ve normal servise alındığı öğrenildi.(Diha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.