BDP Sur Belediyesi eş başkanlarına coşkulu karşılama

BDP Sur Belediyesi eş başkanlarına coşkulu karşılama
Seçim çalışmaları kapsamında köy ve mezraları ziyaret eden BDP Sur eş başkanları, köylüler tarafından coşkuyla karşılandı.

DİYARBAKIR –BDP Sur Belediyesi Eş Başkan Adayı Seyit Narin ve beraberindeki partililer seçim çalışmaları kapsamında köy ve mezraları ziyaret etti. Hamur Yazan, Kumlu Çat, Kumlucuk , Aktepe mezrası Sayarlar, Beybulak mezrası Gültepe ve korucu köyü olan Sarıkaş  köy ve mezraları ziyaret eden partililer köylüler tarafından coşkuyla karşılandı.Ziyaretlerde halkın yoğun ilgisini  gören eş başkan ve ilçe örgütü, bu ziyaretleri sıklaştırıp halkla daha sıcak ilişkilerde olmak için çalışacaklarını belirtti.

Eş Başkan Adayı Seyit Narin gezdikleri köylerde halka; “Doğrusu zor ve önemli bir süreç içindeyiz. Kürtler için zaman birlik zamanı. Rojava’da iki yılı aşkın bir süredir çeteler üzerinden yürütülen bir savaş var. Rojavalılar kanlı maşalar olan çetelerin saldırılarına karşı varlık, yokluk ve onur savaşı veriyor. Eğer bizler burada birlik içinde olursak kimse Kürtleri görmezden gelemez.” dedi ve şöyle sürdürdü; “Biz sizlere bize oy verin demeye gelmedik bizler buraya kendinize oy verin diyoruz. Bizler ne kadar birlik içinde olursak sesimiz o kadar yükselecektir ve bizler için önemli olan tek bir şey var o da özgürlüğümüzdür.” dedi. Ardından konuşma yapan BDP Sur İlçe Başkanı Adnan Akgül ise; “Bizler kişileri belediye başkanı, milletvekili yapmıyoruz. Özgürlüğümüz için mücadele ediyoruz. Yıllardır özgürlüğümüz için yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

“Keşke 15 yıl Önce Gelinseydi”

Sarıkaş korucu  köyüne yapılan ziyarette köylünün yoğun ilgisini gören BDP eş başkan adayı ve İlçe örgütü yaptıkları konuşmanın ardından köy muhtarı şunlara değindi; “Yolumuz birdir, gelişiniz bizi onurlandırdı. Bizler hizmet değil birbirimizi tanımak istiyoruz ve sizlerle yol almak istiyoruz özgürlüğümüz için. Biz üzerimizdeki bu çamuru atmak için ve bu mücadele için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

bdp-sur-(1).jpg

bdp-sur-(2).jpg

bdp-sur-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.