BDP Sur eş başkanlarının seçim çalışmaları

BDP Sur eş başkanlarının seçim çalışmaları
BDP Eş Başkan Adayları Seyid narin ve Fatma Şık Barut Terkan bölgesinde köy ziyaretlerine devam ediyor.

DİYARBAKIR - Erinli köyünde halk BDP Eş başkanları ve beraberinde ilçe meclis üyelerini sloganlarla karşılandı. Köy meydanına kadar slogan atarak gelen gençler Eş başkanlarla köye doğru yürüyüşe geçti.BPD Sur ilçe meclis üyelerinin katılımı ile büyük bir konvoy oluştu. Ziyaret edilen bütün köylerde halk yoğun katılım ile ilgi gösterdi. "Biz şahısların, çıkarlarımızın peşinden değil halkımıza hizmet etmek için koşuyoruz" diyen Fatma Şık Barut, halka hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi. Yıllardır hizmet girmeyen köylerin bundan sonra Sur Belediyesince hizmet götüreceklerini ve bu konuda ellerindeki bütün imkânları kullanacaklarının altını çizdi.

Ardın konuşan Eş Başkan adayı Seyid Narin; “ 35 yıldır özgürlük yolunda yürüyoruz.  Her geçen gün daha da büyüyoruz. Her yerden bize katılanlar oluyor ve olmaya devam edecek. Çünkü bizler özgürlüğümüz için mücadele ediyoruz.” dedi.

Ziyaret edilen köylerde halkın talepleri, Kürt halkının birliği ve ortak mücadele ile özgür bir yaşam noktasında mesajlar oldu. Yoğun ilgiyle karşılanan Eş Başkanlar köyden ayrıldı.

sur-es-baskanlar-(1).jpg

sur-es-baskanlar-(3).jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.