Bedelinin çok altında...

Bedelinin çok altında...
Diyarbakırspor kulübüne ait olan ve üzerinde şerh hem de kulüpten alacaklı olanların koyduğu icralar olması nedeniyle tartışmalı hale gelen 100 dönümlük arsa ile ilgili şok bir iddia gündemde.

Arsanın icra müdürlüğü tarafından 2.5 milyon TL bedelle satışa çıkarılması tepki çekti. bedelinin çok alTında rakamla 2004 yılında dönemin Diyarbakır valisi Efkan Ala tarafından kulübe tahsis edilen ve amacının dışında satışını engellemek için şerh konulan Diyarbakırspor kulübe ait 100 dönümlük arsa bu kez başka bir iddia ile gündemde. Şanlıurfa yolu Pirinçlik Köyü yakınlarında bulunan arsanın 9.İcra Müdürlüğü tarafından 2.5 milyon bedelle satışa sunulduğu belirtiliyor. Arsa bedelinin en az 8-9 milyon olması gerekirken bu kadar düşük rakamla satışa sunulması tepki çekiyor.

“DİYARBAKIRSPOR YARARINA PROJELENDİRİLSİN”

Kulüpten alacaklı olan kurumlar ve kişilerin çok sayıda icra takibi ve temlik koyduğu arsanın bu şekilde satılmak istenmesine kamuoyundan ve spor adamlarından tepki var. Diyarbakırspor kulübü,satışın durdurulması veya rakamın yükseltilmesi için itirazda bulunurken,spor adamları ise valilikten ve ilgili makamlardan duruma müdahale ederek arsanın Diyarbakırspor’un yararına tesis olarak projelendirilmesini istiyor. 51 yıllık mazisi bulunan,tarihinde 5 kez Süper Lig’e yükselen ve önemli başarılara imza atan Diyarbakırspor, halen Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.