Belediye eş başkanı çiftçi yol çalışmalarını denetledi

Belediye eş başkanı çiftçi yol çalışmalarını denetledi
Hakkari Belediyesi, kentin farklı mahallelerinde başlattığı yol çalışmalarına devam ederken, Eş Başkan Nurullah Çiftçi vatandaşlarla çalışmaları denetledi.

HAKKARİ - Hakkari Belediyesi, kentin farklı mahallelerinde başlattığı yol çalışmalarına devam ederken, Eş Başkan Nurullah Çiftçi vatandaşlarla çalışmaları denetledi. 


Hakkari Belediyesi tarafından kentin Biçer, Berçelan, Pehlivan ve Gazi Mahallelerinde başlatılan yeni yol açma, yol yenileme ve genişletme çalışmaları devam ederken, Belediye Eş Başkanı Nurullah Çiftçi Pehlivan ve Gazi Mahallelerini birbirinden ayıran yolda başlatılan genişletme çalışmalarını vatandaşlarla birlikte denetledi. Bir süre önce Eş Başkan Dilek Hatipoğlu’nun Pehlivan ve Gazi Mahallelerini birbirinden ayıran yolun genişletilebilmesi için çalışmalara engel olan ev ve arazilerin kaldırılmasında vatandaşın rızasını almıştı. Bununla başlatılan çalışmalarda vatandaşın yol genişletme için izin verdiği arazilerde gerekli yıkım ve kazı çalışmaları yapılırken genişletilen yollara perde ve taş duvar inşaatı başlatıldı. Genişletilen yollarda yapımına başlanan perde ve taş duvar çalışmalarını denetleyen Eş Başkan Nurullah Çiftçi, yolların genişletilmesi için sürdürülen çalışmalarda arazisini bağışlayan vatandaşla birlikte çalışmaları yerinde denetlerken, vatandaşların gün içinde belediye işçilerine yemek, ayran ve çay vererek çalışmalara destek verdiği belirtildi.
Hizmetlerimiz sürecek
Öte yandan kentin farklı mahallelerinde süren ve yeni başlanacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Eş Başkan Nurullah Çiftçi: “Merzan mahallemizde başlattığımız asfalt onarım çalışmamız tamamlanmak üzere, Biçer Mahallemizde başlattığımız yeni yol çalışmasının taş duvar çalışması tamamlandı ve bu mahallemizin TOBB İlköğretim Okulu yolunda parke taşı onarımı başlattık. Daha önce Gazi Mahallesinde başlattığımız parke taşı onarım çalışmalarımız sürerken, bu mahallemizi Pehlivan Mahallesinden ayıran yolda başlattığımız yol genişletme çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlamış bulunuyoruz” dedi. 
Ayrıca burada vatandaşlarla bir araya gelen Eş Başkan Çiftçi, vatandaşın belediye hizmetlerine yönelik sorun ve şikayetlerini dinledi. Vatandaşın sorunlarının giderilmesi için ilgili birim amirlerini çağıran Çiftçi, vatandaşın yanında sorunların giderilmesi için talimat verdi. Buradaki tutumu ile vatandaşlar Çiftçi’ye teşekkür ederek, yapılan tüm hizmetlerden dolayı belediyeden memnun kaldıklarını ifade etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.