Belediye eş başkanları olay yerinde incelemelerde bulundu

Belediye eş başkanları olay yerinde incelemelerde bulundu
Hakkari Belediyesi eş başkanları, dün akşam meydana gelen patlamada evleri hasar gören ailelere ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

Dün akşam saatlerinde Pehlivan mahallesinde bir menfezin altına yerleştirilen patlayıcının büyük bir gürültü ile infilak etmesi sonucu mahalle sakinleri korku ve panik yaşadı. Patlamanın şiddeti ile birlikte Hasan ve Kayhan Saklı isimli vatandaşların evlerinin camları kırılırken, duvarlarında çatlama meydana geldi. Akşam saatlerinde güvenlik gerekçesi ile mahallede inceleme yapamayan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, sabah saatlerinde patlamanın olduğu yolda inceleme, evlerde zarar tespiti yaptı. İki metre derinliğinde dört metre genişliğinde bir çukurun oluştuğu patlamanın ardından incelemelerini yapan ekipleri özel harekat timleri korudu.

  Hakkari Belediyesi eş başkanları Fatma Yıldız, Nazmi Coşkun, HDP İl eş başkanları Metin Besi ve Emine Armut, DBP İl Eş Başkanı Hüsnü Raufoğlu ve İHD Hakkari Şubesi Başkanı İsmail Akbulut da patlamanın meydana geldiği yolda incelemelerde bulundu. Patlamanın şiddeti ile birlikte evleri hasar gören aileleri ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan heyet, ardından buradan ayrıldı.

  Tahrip olan yol belediye ekipleri tarafından yeniden onarılırken, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri hasar gören hatları onardı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.