Belediye’den asfalt seferberliği

Belediye’den asfalt seferberliği
Asfalt sezonunun açıldığı 30 Nisan’dan bu yana 225 bin ton asfalt üreterek, 8 metre genişliğinde 8 santimetre kalınlığında 150 kilometre yol asfaltlayan Büyükşehir Belediyemiz, asfalt çalışmalarını Bağlar Yeni Hal Caddesi’nde tamamlayarak,

Cemiloğlu Caddesi’nde çalışmaya başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, asfalt sezonunun açıldığı 30 Nisan’dan bu yana asfalt, yol yapım ve bakım çalışmalarını 4 merkez ve 13 kırsal ilçe olmak üzere toplam 17 ilçede 15 bin kilometrelik alanda sürdürüyor.

2015 yılı programı kapsamında 260 bin ton asfalt üretip 190 kilometre yol asfaltlamayı planlayan Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 30 Nisan’dan bu yana 225 bin ton asfalt üreterek 8 metre genişliğinde 8 santimetre kalınlığında 150 kilometre yol asfaltladı.

Yeni Hal Caddesi’nin asfaltı tamamlandı

Asfalt çalışmalarını Bağlar’da sürdüren ekipler, Yeni Hal Caddesi’nin asfaltını tamamlayarak, Cemiloğlu Caddesi’nde çalışmaya başladı.

Cemiloğlu Caddesi’nin asfaltı dört gün içinde bitirilecek

Cemiloğlu Caddesi’ndeki asfalt çalışmalarını dört gün içinde bitirecek olan ekipler, daha sonra Nazım Hikmet Kavşağı, Musa Anter Bulvarı Kavşağı ile TOKİ İkinci Etap Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına devam edecek.

Ay sonunda sezon kapanacak

Kent merkezinde iki ekiple asfaltlama, üç ekiple yama yapan, kırsalda her ilçede üçer ekiple çalışmalarını sürdüren Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, ekim ayı sonunda asfalt sezonunu kapatacak. Ancak mevsim şartlarının uygun olması halinde kasım ayı sonuna kadar bakım çalışmalarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.