‘Beraberliğe Üzülüyoruz’

‘Beraberliğe Üzülüyoruz’
Diyarbekirspor Teknik Direktörü Özdemir, şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Y.Orduspor maçında aldıkları 1 puana sevinmediklerini söyledi.

 

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Özdemir, şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Y.Orduspor maçında aldıkları 1 puana sevinmediklerini söyledi. Tecrübeli hoca,”Kaçırdığımız gollerle 2 puanı yitiren taraf olduk. 1 puana sevinmek yerine giden 2 puana üzülüyoruz” dedi.

‘Galibiyeti kaçıran taraf bizdik’

Kendisi gibi şampiyonluk hedefleyen Yeni Orduspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak evine avantajlı skorla dönen Diyarbekirspor, buna rağmen sonuçtan memnun kalmadı. Teknik Direktörü Osman Özdemir, oynadıkları futbol ve yakaladıkları pozisyonlara göre bu sonucun kendileri için kayıp olduğunu söyledi. Özdemir,”Normal şartlarda yarışta rakibimiz olan Yeni Orduspor’dan 1 puan almamız bizim için iyi sonuç. Ancak oynadığımız futbol ve yakaladığımız pozisyonlara baktığımızda bizim için kayıp oldu diyebilirim. Deplasmanda olmamıza rağmen net pozisyonlardan yararlanamadık. Kaçan balık büyük oldu. Bu açıdan bizim için kaybedilmiş 2 puan var” dedi.

‘Şampiyonluğun güçlü adayları arasındayız’

Diyarbekirspor’un iyi yolda olduğunu belirten Özdemir, çok sayıda takımın puan olarak birbirine yakın olduğu grupta şampiyonluğun güçlü 2-3 adayı arasında bulunduklarını ifade etti. Özdemir,”Takım olarak hedefe kilitlenmiş durumdayız. Bu şehir ve bu camia üst ligleri hak ediyor. Fikstürümüz ilk 9 hafta itibarıyla yarıştaki rakiplerimizle oynayacağımız için zorlu. Bu süreci başarıyla atlatabilirsek son 8 haftada fikstür lehimize dönecek. 3.Lig’in en zor ve en karmaşık grubundayız. Her an her şey değişebiliyor. Ama şunu rahatlıkla ifade edebiliriz ki Diyarbekirspor, şampiyonluğun 2-3 güçlü adayı arasındadır” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.