Beyoğlu'dan pazarda fiyat ve korona virüs denetimi

Beyoğlu'dan pazarda fiyat ve korona virüs denetimi
Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, pazarda fiyat ve korona virüs denetimi gerçekleştirdi. Öte yandan Bağlar Belediyesi, Bağlar’da yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

TİGRİS HABER - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Beyoğlu, bazı semtleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip taleplerini dinleyerek sorunların çözümü için belediyenin ilgili birimlerine talimatlar verdi. Bağcılar Mahallesinde kurulan semt pazarına çıkarma yapan Beyoğlu, fiyat ve hijyen denetiminde bulunarak esnafa ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. 40 derecenin üzerinde seyreden sıcak havaya rağmen esnaf ve vatandaş buluşmalarını aksatmadan sürdüren Beyoğlu, yeni tip korona virüs tedbirlerine uyulmasının hayati önem taşıdığına dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Beyoğlu'nun ziyaretlerinden ve sorunların çözümü için ortaya koyduğu iradeden memnun kalan vatandaşlar kendisine teşekkür etti.

Bağlar’da yol yapım çalışmaları devam ediyor

yol-calisma.jpg

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, kentin eski ve kavşak noktası yerleşim yerlerinden olan Alipınar Mahallesinde tam 26 yıl sonra asfalt serimi gerçekleştirdi.

Diyarbakır’da Karacadağ bazalt taşından ürettiği asfalt ile mart ayında startını verdiği sıcak asfaltlama çalışmalarında uzun yıllardır ihmal edilen yerleşim yerlerinde çalışmalar yaparak birçok mahalle ve caddeyi bu hizmetle tanıştıran Bağlar Belediyesi, Alipınar Mahallesinin bu yöndeki sorununu da çözüme kavuşturdu. 1 kilometrelik alanı kapsayan caddede 26 yıl sonra gerçekleşen geniş kapsamlı asfaltlama çalışmalarından sonra Diyarbakır’ın en eski yerleşim yerlerinden olan 5 bin nüfuslu mahalle ulaşımda güzel bir görüntü kazandı.

“Hizmet çalışmalarında muhatabımız milletimizdir”

Alipınar Mahallesini ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yapılan asfaltlama çalışmalarını bir süre takip ederek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek yapılan hizmetleri değerlendirdi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Beyoğlu, davet üzerine bazı vatandaşların evlerine misafir oldu. Beyoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi bizim muhatabımız milletimizdir. Milletimizle güzel bir gönül bağı oluşturduk. Onların talebini ve memnuniyetini öne alarak hizmetler yapıyoruz. Bu inanç ve düşünce ile yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.