Bingöl’de 4 yıldızlı otel hizmete açıldı

Bingöl’de 4 yıldızlı otel hizmete açıldı
Bingöl’de 6 katlı, 48 odalı ve 4 yıldızlı otel, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla açılışı yapılarak hizmete girdi.

BİNGÖL - Bingöl’de 6 katlı, 48 odalı ve 4 yıldızlı otel, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla açılışı yapılarak hizmete girdi.
Bingöl’de temaslarını sürdüren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Binkap Resort Otel’in açılışını gerçekleştirdi. Açılışta esnasında bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, çözüm süreciyle birlikte artan özel sektör yatırımlarına dikkat çekti. Bakan Yılmaz, "Son derece modern bir tesis. Bu tesiste 35-40 arkadaşımız çalışacak ekmek yiyecek. Bunun gibi tesislerin sayısı artar inşallah. Bingöl’de en öncelik verdiğimiz işlerinde başında bu geliyor. Bu huzur ortamıyla birlikte inşallah önümüzdeki dönem özel sektör yatırımlarının artarak devam edeceğini göreceğiz.Bunun da yolu altyapıdan geçiyor, teşvik ve huzurdan geçiyor. Son 10 yılda altyapıyı sağladık. Bingöl’ün havaalanı var, okulları var, hastaneleri, yolları var. Çok şükür daha da iyisi olacak. Teşvik politikası derseniz her türlü teşviki veriyoruz. İlk defa bu dönem otelleri, konaklama tesislerini teşvik kapsamına aldık ve Bingöl’e 6. bölge teşvik kapsamında bu tür teşvikleri veriyoruz. Bu yatırımlar sadece işletmelerin değil, Bingöl’ün varlıklarıdır. Bingöl’ün yatırımlarıdır. Bu anlamda çok önemsiyoruz bundan sonra ki süreçte bu tür yatırımları teşviklemeye devam edeceğiz. Daha fazla refah, daha fazla istihdam, daha fazla aş iş için. Biz Bingöl’de laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyan insanları seviyoruz.”
Açılışa, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun, AK Parti Bingöl eksi milletvekilleri Feyzi Berdibek, Mahfuz Güler ve çok sayıda davetli katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.