Bir Ayrılık,Bir Devam

Bir Ayrılık,Bir Devam
Bir Ayrılık,Bir Devam

 

 

Geçen hafta anlaşmaya varılan Sercan Özçelik,yönetimle ters düşünce sözleşmesini karşılıklı feshederek memleketi Düzcespor’a transfer oldu. Ercüment Balıkçı’nın sözleşmesi yenilendi.

 

Yönetimsel ve Ailevi Sorunlar

Amedspor’da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Geçen sezonun sonunda takımda tutulmayacak futbolcular arasında gösterilen ancak geçen hafta sözleşmesi yenilenen Sercan Özçelik,yönetimle bazı konularda anlaşmazlık yaşayınca varılan anlaşmayı feshederek 3.Lig ekibi Düzcespor’a imza attı. Bu gelişmede yönetimle yaşanan anlaşmazlığın yanı sıra Özçelik ailesinin Diyarbakır’dan ayrılma isteğinin de etkili olduğu kaydedildi.

 

Ayrılık Haberini Kendisi Duyurdu

Kendi sosyal medya hesabında açıklama yapan Sercan,Amedspor camiasına teşekkür ederek vedalaştı. Sercan,”2 yıl formasını giydiğim Amedspor’la ailevi ve de yönetimsel sorunlar nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım .Bu süreçte yanımda olan Amedpor taraftarına teşekkür ederim ,Amedspor için hayırlısı neyse o olur inşallah. Bundan sonra memleketim olan Düzcespor ile anlaşmış bulunmaktayım. Altyapısından yetiştiğim Düzcespor için terimi son damlasına kadar akıtacağım .B transferde emeği geçen gerek yönetim kurulu gerekse Serkan Verep’ e teşekkür ederim.” dedi.

 

Ercüment’le Yola Devam Kararı

Amedspor,iç transferde Ercüment Balıkçı ile anlaşma sağladı. 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Amedspor’da oynadıktan sonra geçen sezonun başında Sarıyer’e transfer olan ancak ikinci yarıda yeniden Amedspor’a dönen Ercüment’le yola devam kararı alındı. Sözleşmesini yenileyen Ercüment,artık memleketi gibi gördüğü Diyarbakır’da kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu,”Şampiyonluk hedefi için elimden geleni yapacağım.” dedi.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.