Bir hakimin intihar ettiği iddia edildi

Bir hakimin intihar ettiği iddia edildi
Erzurum Adliyesi Çocuk Mahkemesi Hakimi Alaattin Çambel, Adliye lojmanlarında kaldığı evinde beylik tabancasıyla intihar ettiği iddia edildi.

ERZURUM  -  Alının bilgiye göre, Erzurum Adliyesinde Çocuk Mahkemesi Başkanı olarak görev yapan Hakim Alaattin Çambel (52), Pazar akşamı saat 21.30 sıralarında kaldığı adliye lojmanlarında beylik tabancasını şakağına dayayarak intihar ettiği iddia edildi. Babasının intihar olayına eve geldikten sonra tanık olan 18 yaşındaki oğlu İlker Çambel, babasının kanalar içerisinde yere baygın bir şekilde yattığını görünce ‘Kurtarın babamı’ diye bağırarak çığlık attı.

 Olay yerinde yaşamını yitiren Hakim Çambel’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayı doğrulayan Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, "Çocuk Mahkemesi Hakimi Alaattin Çambel, akşam saatlerinde kaldığı adliye lojmanlarındaki evinde beylik tabancasıyla intihar etmesini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Ölümünde her hangi bir şüphe yok, intihar olayı.  Acımız büyük, çok değerli, çalışkan meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, adliye çalışanlarımıza baş sağlığı diliyorum." dedi.

  Hakim Çambel’in cenazesi memleketi Manisa’ya gönderilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.