Bir Kocaeli’li daha gitti

Bir Kocaeli’li daha gitti
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde kayyum döneminde Kocaeli’nden gelen Kocaeli’li bürokratlardan biri daha ayrıldı.

DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ, Kocaeli’nin Darıca İlçe Belediye Başkan Yardımcısı görevine atanarak Diyarbakır’dan gitti.

İki ay boyunca göreve gelmedi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde kayyum döneminde göreve getirilen Kocaeli’li bürokratlarla ilgili yaprak dökümü ve yol ayrımı devam ediyor. Belediye yönetimi ile sorunlar yaşayan Genel Sekreter Yardımcısı Seyyit Battal Bulduk’un Kocaeli’ne dönmesinden sonra DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ da ayrılarak geldiği yer olan Kocaeli’ne döndü. Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ile yıldızı barışmayan ve bu yüzden son iki ayda izin hakkını kullanarak kent dışında kalan Karadağ, Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılarak Kocaeli Darıca İlçe Belediyesine başkan yardımcısı olmak istedi. Bu talebi iki kurum tarafından da kabul edilince Karadağ, Diyarbakır ile ilişkisini keserek Darıca Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

Gazetemiz krizi gündeme getirmişti

Kocaeli’li gazetecinin Diyarbakır’a gelip Kocaeli’ne döndükten sonra yazdığı yazı tepki çekmiş ve bunun üzerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde çalkantılı günler yaşanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, gazetecinin yazdığı yazıdan sorumlu tuttuğu Kocaeli patentli bürokratların istifasını istemiş ancak olayla ilgisi olmadığını ve gazeteciyi tanımadığını belirten Ahmet Karadağ istifa etmemek için direnmişti. Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan bu kriz gazetemiz tarafından dile getirilmişti.

Arif Bulut/özel haber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.