Birbirine kart veren 2 damat adayını şoke eden gerçek!

Birbirine kart veren 2 damat adayını şoke eden gerçek!
Malatya'da dolandırıcı bir kadın aynı köyden iki erkeği evlilik vaadi ile kandırdıktan sonra nişan yaptı.

Tigris Haber- Malatya'da dolandırıcı bir kadın aynı köyden iki erkeği evlilik vaadi ile kandırdıktan sonra nişan yaptı. Gerçek ise aynı köydeki erkeklerin birbirlerine düğün davetiyesi verince ortaya çıktı.

 
Malatya'da akıl almaz bir dolandırıcılık olayının yaşandığı öğrenildi. Aynı köyde yaşayan iki erkek ismi verilmeyen bir kadın tarafından feci şekilde dolandırıldı. Kadının birbirlerinden haberdar olmayan iki erkeğe evlilik vaadinde bulunduğu öğrenildi. İki erkekle neredeyse aynı zamanlarda ayrı ayrı nişan yapan ve paralarını alan iki kişi düğün zamanı gelince birbirlerine davetiyelerini verdiler. Akıl almaz gerçek davetiyelerin dağıtımı sırasında ortaya çıktı. 

Malatya'da aynı köyde yaşayan iki erkek köyden merkeze gelerek birbirlerine yakın zamanlarda nişan yaptılar. Kız tarafı tarafından verilen tarihlere göre tekrar köylerine döndüler ve düğün hazırlıklarını başlatmak için harekete geçtiler. Bu süreç içerisinde düğün davetiyelerini bastırmaya başladılar. Ancak düğün davetiyelerini dağıttıkları zaman akıl almaz gerçek ortaya çıktı.

Mağdur aileler davetiyeleri alınca gerçeği öğrendiler. Bunun üzerine zaman kaybetmeden hemen polise şikayette bulundurdular. Dolandırıcı şüphelisi olan şahıslar polis tarafından her iki aileye de gösterildi. Her iki ailenin de aynı kadını teşhis etmeleri durumu kısa sürede ortaya çıkardı. 

Dolandırıcı kadın ve çevresinde ailesi olarak tanıtılan erkekler mağdur ailelerden başlık parası, süt parası adı altında 50 bin lira ve 85 bin lira olmak üzere ayrı ayrı para topladıkları öğrenildi. Başlatılan soruşturmanın ardından şüpheli isimler göz altına alındı. Şüphelilerden H.P. isimli kadının ise 2 gün önce bebeğini dünyaya getirdiği için adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.