Birecik'te asfalt çalışması

Birecik'te asfalt çalışması
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt serimine devam ediliyor.

TİGRİS HABER - Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam başlattığı konforlu yol hamlesi aralıksız devam ediyor. Birecik Belediyesinin ilçede start verdiği sıcak asfalt çalışmaları sayesinde, ilçedeki caddeler karayolları standardında kaliteli asfaltla buluşuyor.
Asfaltsız cadde kalmayacak sloganı ile hizmet atağını sürdüren Birecik Belediyesine bağlı fen işleri ekipleri ilçede başlattığı sıcak asfalt seferberliğini sürdürüyor. Başkan Mirkelam'ın talimatları çerçevesinde ilçedeki 19 Mayıs Caddesi, Halefoğlu Caddesi, Ayvazlar Caddesi, Lise Caddesi ve diğer sokaklarda hummalı bir şekilde çalışma yürüten ekipler, üst yapı çalışmaları çerçevesinde alt yapısı biten caddeleri ve sokaklarda kilitli parke taşı ve sıcak asfaltla buluşturdu. Şimdiye kadar 13 bin ton sıcak asfalt serimi yapıldı. Sıcak asfalt çalışmaları alt yapı çalışmaları devam eden diğer caddelerde de sürdürülecek. Birecik ilçesinin dört bir yanını modern ve konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceklerini belirten Başkan Mahmut Mirkelam, “İlçede başlatılan asfalt çalışmalarından önce halkımız bir süre mağdur oldu, ancak yarım asırlık bir alt yapı yapılıyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından kanalizasyon ve içme suyu şebeke döşeme çalışmaları yapıldı ve devam ediliyor. Şimdi hedefte Karşıyaka Mahallesine içme suyu çekme çalışmaları var. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla mahalleler başka bir kimliğe büründü. Alt yapı sorunumuz artık kalmayacak. Şimdi kaliteli ve konforlu yol çalışmalarını tamamlamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.
Öte yandan meydan ve mezra mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Birecik Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.