Birleştiren yemek!

Birleştiren yemek!
Birleştiren yemek!

Özcan YILDIZ/özel haber

Kent turizminin gelişmesi için Türkiye’nin önde gelen tur şirketlerinin temsilcileri Diyarbakır’a çıkarma yaptı.  İki günlük gezinin ardından meşhur tavacı recep ustada bir araya gelen AK Parti ve HDP’li vekiller katılınca güzel görüntüler oluştu.

Kentteki turizmin canlanması için Türkiye’nin önde gelen tur şirketlerinin temsilcileri geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’a gelerek, tarihi ve turistik mekanları gezdi. İki gülük programın ardından tur operatörleri programın son gününde soluğu meşhur tavacı Recep ustada aldı. Tur operatörleri için verilen yemeğe TÜRSAB'ın Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Vali Hüseyin Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Ticaret Odası Başkanı Ahmet  Sayar ve Ticaret Borsası Başkanvekili Engin Yeşil’in yanı sıra çok sayıda tur operatörlerinin temsilcileri katıldı. Yemekte AK Partili Bal, HDP’li Tan, Vali Aksoy ve Başsavcı Güre’nin aynı karede olması güzel görüntülere neden oldu.  

Kent turizminin canlanması noktasında Vali Hüseyin Aksoy’un yürüttüğü çalışmaları birçok kesim tarafından büyük takdir topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.