Bitlis’in esrarengiz evi yanmaya devam ediyor

Bitlis’in esrarengiz evi yanmaya devam ediyor
Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Dumlupınar Mahallesi’nde ikamet eden 7 nüfuslu M. Ali Bakır’a ait evde çıkan esrarengiz yangınlar devam ediyor.

BİTLİS -Son iki günde evde çıkan 7 ayrı yangın nedeniyle Bakır ailesinin evinde büyük maddi hasar oluştu. Sırrı bir türlü çözülemeyen yangınlar nedeniyle Bakır ailesi ne yapacağını bilemez duruma geldi. Tatvan Belediyesi ve Tatvan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise olay yerine gelerek hasar tespiti yaptılar. Son bir yıl içinde evinde 30 kez yangın çıktığını belirten ev sahibi M. Ali Bakır, yaşanan gizemli olaylar nedeniyle çocuklarının artık psikolojilerinin bozulduğunu söyledi. Kapıcılıktan aldığı asgari ücretle eşi ve 3 çocuğunun geçimini sağlayan ev sahibi Mehmet Ali Bakır, evde gizemli olayların ilk olarak geçen yıl çamur akması ve döküntülerin oluşmasıyla ortaya çıktığını belirtti.

“Evde 1 yılda 30 kez yangın çıktı”
Daha sonra evdeki eşyaların kendiliğinden yanmaya ve kırılmaya başladığını anlatan Bakır, "38 yıldır oturduğum evde geçen yıl Ramazan ayının 13. günü başlayan olaylara kimse bir anlam veremiyor. 1 yıldan bu yana evde 30 kez yangın çıktı ve büyük mağduriyet yaşadık. Evdeki eşyalar bilinmeyen nedenlerle kendiliğinden yanıyor ve kırılıyor. Bugüne kadar birçok kez çocuğumun ve eşimin üzerindeki elbiseler aniden yandı. Ancak vücutlarında herhangi bir yanık oluşmadı. Neler çektiğimi bir ben bir de Allah biliyor” diye konuştu.(İha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.