‘Bize Karşı Vatan-Sakarya Edebiyatı İle Oynuyorlar’

‘Bize Karşı Vatan-Sakarya Edebiyatı İle Oynuyorlar’
Amedspor teknik direktörü Taşkın,rakip takımların kendilerine karşı farklı bir şekilde motive olduğunu söyledi.

 

Taşkın,”Bize karşı vatan-Sakarya misali motive olan takımlar maalesef rakiplerimize karşı aynı görüntüden uzak oluyor” dedi. Taşkın,oynanan oyundan memnun olmadığını da dile getirdi.

 

Bireysel Çabalarla Maç Kazanıyor

Sezon başından beri oynadığı futbol eleştiri konusu olan Amedspor, son dakika golüyle 2-1 kazandığı Kocaeli Birlikspor maçında da eleştirilerden nasibini almaktan kurtulamadı. Organize bir futbol oynama görüntüsünden uzak olan ve takım oyunundan ziyade bireysel çabalarla sonuca gitmeye çalışan takımın bu tablosu taraftarları da spor adamlarını da memnun etmiyor. Transfer yasağı ve maddi sorunlardan dolayı zor günler geçiren,bu yüzden genç futbolcularla sahaya çıkan Kocaeli Birlikspor karşısında da zorlanan Amedspor,son dakika golüyle 3 puanı kurtardı ancak eleştiriler devam etti.

‘Oyundan Memnun Değilim’

Teknik Direktör Taner Taşkın da oynanan oyundan memnun olmadığını söyledi. Taşkın,”Genç bir rakibe karşı oynadık. Koşan ve mücadele eden  bir takım olan Kocaeli Birlikspor,berabere kaldığımız Etimesgut Belediyespor’u yenen bir takımdır. Bu yüzden genç takım olduklarına bakıp aldanmayalım. Son dakika golüyle de olsa kazanıp yolumuzda devam ettik. Beni sevindiren taraf,bir çok maçta golü yedikten sonra maçları çevirmemizdir. Ancak taraftar gibi ben de oynanan oyundan memnun değilim. Eksik taraflarımız var ve bunları gidermek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

‘Biz de Bu Ülkenin Takımıyız’

Taşkın,rakip takımların Amedspor’a karşı farklı şekilde motive olmalarından da yakındı. Taşkın,”Ne yazık ki rakipler bize karşı Vatan-Sakarya edebiyatı ile motive oluyor. Amedspor’a karşı anlam veremediğim ve sporda yeri olmayan bir bakış açıları var. Bize karşı yüksek motivasyonla oynayan takımlar ne hikmetse diğer maçlarda bu motivasyonun yarısını yansıtmıyor. Biz bu ülkenin takımıyız. Güzel bir camiamız,kulübümüz ve taraftarımız var. Amedspor onları bağrına basıyorsa onlar da bize düşman gözüyle bakmasın.Bundan rahatsız oluyorum. Örnek ve centilmen bir görüntüsü olan Amedspor bunları hak etmiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.