Bölgede “kaçak” operasyonu

Bölgede “kaçak” operasyonu
Bingöl, Batman ve Iğdır’da düzenlenen operasyonlarda 14 kilo 40 gram esrar, 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

*Bingöl’de polis kontrol noktasını görünce araçtan içerisinde 4 kilo 40 gram esrar bulunan poşeti dışarı atan 2 kişi gözaltına alındı.

*Batman'da 10 kilogram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan

2 kişiden 1'i tutuklandı.

*Iğdır'da 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

BİNGÖL- BATMAN-IĞDIR - Bingöl'de polis kontrol noktasını görünce araçtan içerisinde 4 kilo 40 gram esrar bulunan poşeti dışarı atan 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri kent girişinde uygulama noktası oluşturdu. Polis kontrol noktasına yaklaşan araçtan yere bir poşet atıldığını fark eden güvenlik güçleri söz konusu aracı durdu. Araçtan atılan poşetten 4 kilo 40 gram esrar çıktı. Olayla ilgili araçta bulunan Y.K ve M.S gözaltına alındı. Bu arada Bingöl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada ise T.S'ye ait bagajda 710 paket gümrük kaçağı sigaraya ele geçirildi. Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

Batman'da 10 kilogram esrar ele geçirildi

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Batman İl Jandarma Komutanlığı, Merkez Suçeken köyü girişinde yol kontrol ve arama faaliyetinde, şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada, aracın bagaj kısmında bavul içerisinde 10 kilogram kubar esrar ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan L.U ile M.Y isimli kişiler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklama talebıyle mahkeme sevk edilen L.U tutuklanırken, M.Y ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Iğdır'da 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Tuzluca ilçesi Köprüköy mevkisinde yol kontrolü yaptı.Ekipler, Tuzluca yönünden gelen bir kamyonda yaptığı aramada 20 bin paket kaçak sigara yakaladı.

Olayla ilgili gözaltına alınan kamyon sürücüsü, jandarmadaki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.