Boşandığı eşini vurdu

Boşandığı eşini vurdu
Van'ın Başkale ilçesinde yaşayan ve şiddet gördüğü gerekçesiyle eşinden boşanan kadın, çocuğunu görmek için gittiği okulda eski eşi tarafından vuruldu Ağır yaralanan kadın, ambulans helikopterle Van'a gönderildi.

 

Van'ın Başkale ilçesinde yaşayan ve şiddet gördüğü gerekçesiyle eşinden boşanan kadın, çocuğunu görmek için gittiği okulda eski eşi tarafından vuruldu.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Böğrüpek Mahallesi'nde yaşayan 38 yaşındaki Sönmez T, eşi Ramazan Y'den şiddet gördüğü gerekçesiyle 2 yıl önce boşanma davası açtı.

Davanın sonuçlanmasının ardından baba evine taşınan Sönmez T, bugün çocuğunun eğitim gördüğü Böğrüpek İlkokuluna gitti.

Eski eşini takip eden Ramazan Y. de okula giderek koridorda karşılaştığı Sönmez T'ye, yanında bulunan uzun namlulu silahla ateş etti.

Ağır yaralanan Sönmez T, çevredekilerin yardımıyla kaldırıldığı Başkale Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Van'a sevk edildi.

Genç kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, olayın ardından kaçan Ramazan Y'nin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.